On uskallettava hypätä

Olen vihjaillut, että muutoksen tuulia ja kilisteltävää mahtuu vuoteen 2020! Me päätimme mieheni kanssa yhdessä lattaa toista vaihdetta silmään ja teimme kiinteistökaupat ennen vuodenvaihdetta. Kennokotolle on nyt tulossa ihka oikea kotitila kauniilla rinnetontilla!

Nyt kaupat on tehty ihanasta tontista Kokkolan kaupungin ulkopuolella. Kiinteistöllä on myös vuonna 1958 rakennettu talo, jonka kunnosta meillä ei ole mitään muita takeita kuin oma ihastumisemme, haju- ja näköaistimme sekä hyvä tunne. Aika sekä purkutyöt näyttää, kuinka oikeassa hyvä tunteemme asian suhteen oli.

Joskus on uskallettava hypätä vaikka täysiä takeita onnistumisesta ei olisikaan. On uskallettava luottaa omaan tunteeseen ja tehtävä töitä oman unelman eteen! Kukaan ei voi ikinä antaa täysiä takeita onnistumisesta, on uskallettava ottaa riskejä.

Näen jo kuinka mehiläispesät ovat kauniilla tontillamme ja mehiläiset pörräävät innoissaan. Näen itseni keräämässä ensimmäistä kotitilan hunajasatoa ja kuljettaessa hunajakennostoja Kennnokoton hunajalinkoomoon. Odotan sitä tunnetta, kun saan ensimmäisen hunajasadon purkitettua Kennokotolla. Aurinko paistaa ja leppeä kesätuuli viilentää työhaalarissa työskentelyä. Haaveenani on, että myös muut pääsevät nauttimaan idyllisestä Kennokotosta ja kotitilan ympäristöstä.

Nyt uskalsimme hypätä ja tulevaisuus näyttää, minkälaisia vaiheita remonttiin ja Kennokoton kunnostamiseen liittyy. Informoin tietysti näistäkin vaiheista aina välillä. Olen innoissani, mutta omituisen rauhallinen. Ehkä rauhallisuus tulee siitä, että haluan vain nauttia täysin rinnoin käsillä olevasta matkasta.

Ihanaa, että olet mukana tällä matkalla!

JAA UNELMIA TÄSTÄ:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *