KENNOPOWER X KENNOKOTO

KENNOPOWER X KENNOKOTO hierontaa Kokkolassa

KENNOPOWER X KENNOKOTO

Kennopower ja Kennokoto tarjoavat monipuolisesti hierontaa Kokkolassa. Kennopowerilta saat tehokasta ja ratkaisukeskeistä hierontaa ja Kennokoton hieronnat tuovat rentouttavan hetken kiireen keskelle. Tulemme halutessasi sinne, missä sinä olet!

Rullaa alemmas katsomaan palvelut sekä hinnasto tai klikkaa alta suoraan varauskalenteriin.

Hierontatilat sijaitsevat toistaiseksi Kennokoton Puotiniemen tarhalla kantatilan remontin vuoksi. Tervetuloa hierontaan lumoavan luonnon keskelle!

KENNOPOWER – ratkaisukeskeistä hierontaa

  • Kennopowerin koulutettu hieroja Miika Potinoja tarjoaa tehokasta ratkaisukeskeistä hierontaa Kokkolassa. Hierontatyyli vaihtelee urheiluhieronnasta ja tehokkaasta kalvokäsittelystä aina klassiseen hierontaan. Alkututkimuksen perusteella asiakkaan kanssa yhdessä keskustellen valitaan mahdolliseen vaivaan parhaiten sopiva hoitomuoto.

KENNOKOTO spa

  • Ei suurempaa vaivaa, mutta hemmotteleva hieronta tekisi hyvää? Kennokoto tarjoaa myös rentouttavia hierontahoitoja mehiläisvahakynttilöiden rauhoittaessa tunnelmaa.

HINNASTO:

Kennopower
Hieronta 60 min 
50 €

Hieronta 90min 
70 €

Kennokoto SPA

Intialainen päähieronta 45min
40 € (ilman öljyä)

Suolakivihieronta 60min
50 €

Hemmotteluhieronta 30min
30 €

Hieronta kotikäyntinä Kokkolan alueella +20€ hierontahintaan. Huomioithan, ettei kotikäyntiä ole mahdollista varata ajanvarauskalenterin kautta. Ole suoraan yhteydessä meihin ja sovitaan sinulle sopiva aika sekä hierontamuoto!