KENNOPHOTO

VALOKUVAUS

Kennokoto tarjoaa valokuvauspalvelua juhliin, tuotekuvauksiin sekä tapahtumiin. Ikuistetaan suuret tai pienet juhlat, rakkaat ihmiset tai vaikka arkinen hetki kuviksi!

Haluan vangita valokuviin aitoja hetkiä ja tunteita sekä kaapata ympärillä olevan fiiliksen linssin läpi.

Käytössä parhaillaan kalustona FUJIFILM X-T5 sekä Olympus E-PL9. Muokatut valokuvat toimitetaan asiakkaalle digitaalisessa muodossa tai muistitikulla (+15€). Hinnat ovat alkaen hintoja kanta -Kokkolan alueella. Kauempana oleviin kuvauskohteisiin lisätään matkakulut. Hinnat sisältävät ALV:n. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Katso alta hinnasto ja pyydä tarjous!

HÄÄKUVAUS

Häiden ikuistaminen kuviksi on varmasti hyvä sijoitus. Juhlahumun keskellä aika kuluu nauttimiseen, eikä kuvien nappailuun. Anna minun huolehtia siitä, että saatte ikimuistoisesta päivästä tunnelman ja rakkauden taltioitua.

Koko päivän hääkuvauksista saatte noin 200 – 300 valmista kuvaa sähköisenä.

POTRETIT

Valmistuville, hääpareille, pariskunnille, ystäville, perheille tai juuri sinulle sinun ideasi mukainen potrettikuvaus miljöössä.

YRITYKSILLE

Tarvitseeko yrityksesi tuotekuvia, somesisältöä tai promokuvia, mutta oma aika ei riitä?

Ideioidaan yhdessä sinun yrityksellesi sopivia kuvia ja sisältöä!

Portfolio

Ahmin hunajaa ja kameran linssin läpi aitoja hetkiä. Hunajahommia teen Kennokotolla, aitoja hetkiä metsästän missä tahansa olenkaan! Ihmisten ja tapahtumien kuvaaminen on se mun juttu.

Hunting honey and pure moments. Honeyhunting in Kennokoto, pure moments everywhere! Passionate about photographing people and events.

Tämä ainutkertainen elämä, vaalin sinut alusta loppuun. tämä elämä, elän sen alusta loppuun niin ainutkertaisesti kun vain ainutkertaisuudessani kykenen. Tämä ainutkertainen elämä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ja kysy lisää, mikäli jokin jää askarruttamaan

Missä muodossa valmiit kuvani tulevat?

Saat sähköpostiin tai whatsappiin linkin kuvakansioosi, josta voit ladata itsellesi mieluisat digikuvat hyvälaatuisina omalle laitteellesi.

Voiko kauttasi tilata kuvia?

Kennokoton kautta ei tulosteiden tilaaminen ole mahdollista, mutta saaduista digikuvista asiakkaalla on täysi oikeus teettää haluamiaan tulosteita!

Näkyykö kuvani Kennophoton/Kennokoton sivuilla?

Asiakkaan kanssa sovitaan erikseen, saako valokuvia, joista asiakkaan voi tunnistaa, käyttää esim. portfoliossa, nettisivuilla tai sosiaalisen median kanavissa.

Pyydän asiakasta/asiakkaita allekirjoittamaan suostumuksen ennen kuvausten aloittamista ja noudatan niiden mukaisia julkaisuoikeuksia. 

Miten valmistautua kuvauksiin?

Laittaudu haluamallasi tavalla, syö ja juo ennen kuvauksia ja itse kuvauksissa rentoudu, elä hetkessä ja anna mennä. 🙂

Onko Kennophotolla studiota kuvauksia varten?

Kennokotolla ei ole varsinaisia studiotiloja, mutta pieniä valokuvausprojekteja voidaan tarvittaessa toteuttaa Kennokoton tilalla.