HYVINVOINTI

VOI HYVIN KENNOKOTOLLA!

KENNOPOWER HIERONTA

Mikäli sinulla on tarve tehokkaammalle hieronnalle niin kurkkaa Instagram @kennopower tai klikkaa suoraan varauskalenteriin alta.

Koulutettu hieroja Miika Potinoja tarjoaa ratkaisukeskeistä, lihaskalvoihin kohdistettua käsittelyä jolla pystytään helpottamaan yleisimpiä tuki- ja liikuntaelinvaivoista johtuvia kireyksiä ja kiputiloja.

KENNOKOTO JOOGA

Kennokotolla vaihtelevat erilaiset joogakurssit sekä yksittäiset pop up- tunnit. Ei pitkää sitoutumista, vaan tulet silloin, kuin se elämäntilanteeseesi parhaiten sopii. Kurssit 1-5 tapaamiskertaa. Seuraa ilmoittelua instagramissa tai tutustu varauskalenteriin. Kursseille ilmoittautuminen vain ensimmäiseen tapaamiskertaan.

MEHILÄIS-MEDITAATIO

Rentoudu ja vie aistisi sisäänpäin mehiläisten suristellessa rauhaisasti ympärilläsi Kennokoton mehiläismeditaatiossa. Lopuksi nauti kesäpäivästä yrttihauteen tai teen kera. Säävaraus. Palvelu saatavilla kesä-heinäkuun.

RÄÄTÄLÖITY PAKETTI

Kaipaako seurueesi yksilöityä pakettia Kennokotolla? Ota yhteyttä ja katsotaan teille sopiva paketti. Tarvitsetko esim. tilavuokran (max. 25 hlö), joogahetken tai ohjatun Intialaisen päähieronnan porukallesi?

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Ihanan rentouttava (45min)Intialainen päähieronta pitää huolen siitä, että arjen kiireet unohtuvat hetkeksi. Hieronta tehdään istuen. Soita tai ota yhteyttä whatsuppin kautta, mikäli et löydä vapaata tai sopivaa aikaa itsellesi.