Greetings from 20's

Hello 20’s – Tuliko tehtyä kelvoton uudenvuodenlupaus?

Vuosi 2020 ja kokonaan uusi vuosikymmen on täällä! Elämme vuoden ensimmäistä päivää ja itselläni olo on inspiroitunut. Toki eilinen skumppa vie hiukan parasta terää tämänhetken innosta. Lupasin jo aiemmin itselleni, että välttelen stressiä vuonna 2020, enkä tee liian tiukkoja aikatauluja. Sehän ei kuitenkaan sulje pois sitä tosiasiaa, että uusia ja jännittäviä tuulia sisältyy melkoisesti tulevaan vuoteen! Uusista jutuista tarkemmin myöhemmin, mutta mehiläistarhaukseen nämäkin tuulet liittyvät.

Uudenvuodenaattona on helposti mietitty pitkä liuta uudenvuodenlupauksia. Nyt Uudenvuodenpäivänä voi ottaa shampanjoissa tehdyt lupaukset tarkempaan syyniin ja järkeistää niitä. Mikäli jotain lupaat uuden vuoden varalle, niin tukekoon se hyvinvointiasi unelmien tavoittelun muodossa! Milloin olisi parempi aika ryhtyä tekemään unelmistaan totta, kuin vuoden vaihtuessa uuteen?

Tervetuloa vuosi 2020
Tervetuloa vuosi 2020

Vuoden ensimmäisenä päivänä on hyvä miettiä, mitä lupauksia tuli tehtyä ilotulitteiden räiskeessä. Seuraavilla viidellä kriteerillä saat selvyyden, ovatko uudenvuodenlupauksesi kannustavia. Tee tilalle paremmat, mikäli osa lupauksista jää huonojen uudenvuodenlupausten- seulaan.

Hyvä uudenvuodenlupaus…

  1. Edistää jotenkin oman unelman saavuttamista
  2. Kumpuaa täysin omista haluista sekä tarpeista, eikä liity muiden hyväksynnän saavuttamiseen. Mitenkään, eikä millään tasolla.
  3. Ei aiheuta stressiä
  4. On realistinen ja saavutettavissa vuonna 2020
  5. Inspiroi itseäsi kohti määränpäätäsi

Toivottavasti uudenvuodenlupauksesi täyttivät tiukan eu- standardien mukaisen unelmalupauskriteeristön! Ja mikäli olit suunnitellut herkkulakkoa, niin unohda hyvä ihminen sellainen heti. Jos herkuista tykkäät, niin kyllä niitä herkkuja aina välillä syödä tohtii. Ei kannata tehdä lupauksia, jotka aiheuttavat stressiä tai lupauksia, jotka estävät hetkestä nauttimisen. Tavoitteita on hyvä olla unelmia kohti mentäessä, mutta ei saa unohtaa nykyhetken tärkeyttä. Se on kaikki, mitä meillä on. Mikään unelma tai tavoite ei tuo sinulle onnea itsessään. Unelman saavuttaminen täydentää sitä onnea, mikä löytyy jo valmiiksi sisältämme.

”Everybody needs cheesy times every now and then”

Minä lupaan, että vuonna 2020 jätän myös liikunnalle aikaa unelmieni toteuttamisen lomassa. Itse kun intaudun helposti yhden asian imuun, saattaa muut asiat ympärillä unohtua. Asioiden tasapaino olkoon vuoden sana.

Laita oma uudenvuodenlupauksesi kommentteihin – olisi ihana kuulla millaisia lupauksia sinä olet tehnyt. Aivan ihanaa, inspiroivaa ja unelmientäytteistä vuotta 2020!

PS. Liity unelmakirjeitä- postituslistalle ja saat ilmaisen ladattavan unelmatyökirjan. Sen avulla pääset alkuun unelmoinnissa ja saat koottua haaveitasi sievään kirjalliseen pakettiin. Unelmakirjeet kannustavat pitkin vuotta haaveilemaan. Dream on!!

Skrollaa sivun alalaitaan tai liity tämän sivun kautta postituslistoille.

JAA UNELMIA TÄSTÄ: